Loading...
Menu

Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel

Modetøj til mænd – eksklusivt udvalg af modetøj online – Axel

Axel er en af de få modetøjs butikker i Danmark, der kan tilbyde et eksklusivt udvalg af DESIGNERTØJ TIL MÆND fra førende modehuse i verden. Axel slog i 1993 dørene op for klassisk minimalistisk såvel som high fashion modetøj fra brands fra hele verden. Hos Axel sætter vi en ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på – mænd, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet. Hos Axel finder du et internationalt udvalg af de mest eksklusive designere, der alle har sat sit præg på den internationale modescene. PAUL SMITH er med sit farverige og humoristisk univers, der dog altid bunder i kærlighed til traditioner, et godt bud på klassisk engelsk modetøj. Ét af Skandinaviens mest populære modehuse, FILIPPA K, sætter pris på stil, enkelthed og kvalitet – og skal mere ses som en livsstil end et fashionbrand. Sidst men ikke mindst er italienske DSQUARED2 er godt bud på det intelligente miks mellem nytænkende provokerende detaljer og det traditionsrige italienske skrædderhåndværk – og tilbyder en stil, der har grobund i det kosmopolitiske liv.

Axel er for manden, for hvem kvalitet, luksus og god stil går hånd i hånd. For feinschmeckeren, som ikke vil gå på kompromis i sin stræben efter det sofistikerede og pompøse. For businessmanden, som ønsker at repræsentere sig selv på bedste vis og for manden, der hele tiden vil følge med tendenserne. Axel har altså en bred appel hos de 25-45 årige mænd, som gerne betaler lidt ekstra for at få fingrene i cremen af såvel den internationale som danske herremode.

I Axel er der sat ekstra tid af til den enkelte kunde, og du kan få kyndig vejledning i at fylde din hverdags-, arbejde- og festgarderobe op med eksklusivt designertøj. Ekspedienterne i Axel er alle branchekendte og ved om nogen, hvad der rører sig i modeverdenen.

Vores mission er at ekvipere stilbevidste mænd med eksklusivt designertøj fra de førende modehuse i vores butikker og online på www.axel.dk


Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel

  • Author: Thomas Clark
  • Published: 2016-03-11 08:50:06
  • Words: 331
Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel